joi, 18 august 2016

Unde putem gasi un service auto de incredere

Oricine detine o masina, cu siguranta ca se confrunta cu problema gasirii unui service auto potrivit in care sa isi asigure mentenenta si eventual orice reparatie necesara. Insa, in tara noastra este foarte dificil sa se gaseasca un service de incredere, care sa isi trateze clientii in mod corespunzator, sa aiba preturi corecte si sa nu incerce sa faca profit de pe urma celor care nu sunt atenti. Exista numeroase cazuri in care mecanicii anumitor service-uri, atunci cand aveau de efectuat orice lucrare, fie un schimb de ulei, fie inlocuirea unei piese defecte, in ciuda faptului ca aduceau piesele noi, pe acestea le pastrau ei si foloseau doar piese vechi pentru a schimba tot ce era nevoie.

O alta practica foarte des intalnita este ca filtrele ce trebuie schimbate la revizia anuala sa fie platite, iar in realitate, acestea doar sa fie curatate si lasate la locul. Toate aceste probleme se pot evita doar prin apelarea la service-uri de incredere, unde clientii se cunosc cu mecanicii, insa acestea sunt destul de dificil de gasit. In schimb, cei care detin autoturisme si nu au unde sa le duca pentru a se ocupa un specialist de ele, pot incerca pe Imperator, deoarece se gasesc mii de anunturi din toate categoriile.


In plus, aceste anunturi se posteaza gratuit, exista posibilitatea de a incarca pana la 8 fotografii sugestive cu propriul service auto pentru ca viitorii clienti sa se obisnuiasca cu imprejurimile, iar niste preturi atragatoare, cu siguranta ca vor aduce numeroase persoane interesate. Cele mai atragatoare oferte sunt cele de tipul 50 de lei manopera pentru schimbarea filtrelor si a uleiului, iar piesele pot fi aduse direct de service-uri, fiind mult mai comod pentru clienti. Astfel, pe Imperator se gasesc mai multe service-uri din Bucuresti si din tara, iar cei interesati pot cauta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu