luni, 24 octombrie 2016

Durata de viata pentru o colantare integrala a masinii

Acum este mult mai usor sa te bucuri de un autoturism personalizat asa cum ti-ai dorit, fara sa fie nevoie sa apelezi la vopsirea acestuia, procedura care implica numeroase riscuri, dar si costuri foarte ridicate. In plus, cu siguranta este neplacut ca masina proaspat vopsita sa fie zgaraiata in parcare si sa fii nevoit sa pregatesti alte cateva sute de lei pentru remedierea acesteia

Solutia potrivita

Astfel, tot mai multi soferi apeleaza la serviciul de colantari masini integrale, intrucat tarifele sunt si de pana la 5 ori mai mici decat in cazul vopsirii, iar clientii se pot bucura de flexibilitate. In primul rand, procedura este pusa in aplicare in doar cateva ore, fata de cele cateva zile impuse pentru ca vopseaua sa se usuce. Asadar, pentru a colanta integral o masina de clasa medie, nu este nevoie de mai mult de 1.200 de lei, pe cand vopsirea aceluiasi autovehicul impune minim 4.500 de lei.


Numeroase posibilitati

De asemenea, pot fi puse in aplicare numeroase idei care sa se adapteze la toate gusturile clientilor. Fie se apeleaza la autocolantele care sa imite nuanta vopselelor metalizate, fie se apeleaza la cele mate, care si in acest an se afla in topul preferintelor clientilor. Mai mult, exista si autocolante transparente care au rol de protectie a vopselei originale a autoturismului, acestea fiind folosite in special de proprietarii de masini scumpe.

Durata de viata

Aceasta variaza in functie de tipul autocolantului ales, iar garantia poate fi de pana la 2 ani pentru versiunea cea mai accesibila, fie de peste 5 ani pentru foliile speciale. In tot acest timp, masinile se vor prezenta in cele mai bune conditii, iar clientii se pot bucura de aspectul mult dorit. Asadar, procedura de colantari masini integrale poate fi cea mai buna alegere pentru toti cei care cauta o modalitate mai accesibila pentru personalizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu